Nábor nových členů

Týmy

Přihlášení

Naši sponzoři

  • eon
  • starnet
  • image
  • image

SK Pedagog - M vs HBC Zliv - M
6 2
(0 : 4 : 2 ) (1 : 1 : 0 )

Detaily zápasu

Datum zápasu: sobota, 04 březen 2017
Čas zápasu: 11:00

Sestava

Brankář
Obránce
Útočník

Trenér
Vedoucí mužstva

Střídání

    Události

    Čas Událost
    Střely na bránuStřely na bránu (1 x) - Mikl Petr
    Střely na bránuStřely na bránu (22 x) - Davídek Petr
    Obdržené gólyObdržené góly (2 x) - Davídek Petr
    09:42VyloučeníVyloučení (2.min) - Selinger Martin
    14:49VyloučeníVyloučení (2.min) - Míšek Patrik
    19:27VyloučeníVyloučení (2.min) - Selinger Martin
    19:27VyloučeníVyloučení (2.min) - Kadoun Tomáš
    21:06Gól v oslabeníGól v oslabení (1:1) - Bárta AdamPřihrávka Bárta Ondřej
    21:15Gól v oslabeníGól v oslabení (2:1) - Malecha MatyášPřihrávka Neruda Martin
    24:26GólGól (3:1) - Malecha MatyášPřihrávka Dlugoš Václav , Neruda Martin
    25:52GólGól (4:1) - Míšek PatrikPřihrávka Pavlík Tomáš
    31:23GólGól (5:2) - Kvítek DavidPřihrávka Malecha Matyáš , Neruda Martin
    40:20GólGól (6:2) - Bárta AdamPřihrávka Bárta Ondřej , Míšek Patrik
    42:10VyloučeníVyloučení (2.min) - Hejl Zdeněk

     Komentář k zápasu:

    Zahájení jarní části hokejbalové sezóny na hřišti Pedagogu měl v rukách jeden ze zakladatelů hokejbalu v ČR František Lavička, který byl strůjcem prvních pravidel Hokejbalu a trenér národního mužstva prvního oficiálního Mistrovství světa v hokejbale. Jako poděkování obdržel od kapitána domácích Tomáše Pavlíka dárkový koš a pamětní míček. Poděkování bylo i na straně hostujícího mužstva HBC Zliv v čele s kapitánem Jaroslavem Masařem.

    Samotný zápas byl v režii domácího Pedagogu, který poprvé vedl nový trenér David Kotek. Bývalý hokejbalista českobudějovického klubu nebo např. Křemže svým svěřencům zřejmě naordinoval dobrou taktiku a dovedl své svěřence k poměrně jednoznačnému vítěztví. Úvodní část ještě patřila Zlivi, ale od druhé třetiny už bylo na hřišti pouze jedno mužstvo. Vítězství katapultovalo Pedagog na třetí přícku, Zliv se propadla na pátou pozici.

    Kapitán Pedagogu Tomáš Pavlík popisuje průběh slavnostního dne slovy: V sobotu se na Pedagogu slavilo. Po dlouhých letech se na Pedagogu objevil bývalý předseda a spoluzakladatel hokejbalu pan František Lavička, kterému se sluší poděkovat a popřát pevné zdraví. Do branky se postavil na prvních pár minut brzo padesátiletý "dědeček" Petr Mikl starší, kterému se sluší pogratulovat a také popřát pevné zdraví. Po něm do branky nastoupil Petr Davídek a až do konce zápasu si počínal bezchybně. Do zápasu jsme vstoupili dosti nervózně a po první třetině jsme prohrávali 0:1. Ze začátku druhé třetiny hrál soupeř přesilovku a v té se nám podařilo zápas otočit a do konce zápasu jsme vedení nepustili. Dobrý výkon předvedly mladé pušky Martin Neruda a Matyáš Malecha a mohu jim jen popřát jen tak dál chlapci!!! Mezi přáteli zeleného údolí nastoupila ikona vltavského hokejbalu David Kvítek, který v utkání podal velmi kvalitní výkon okořeněný brankou, a jelikož se v pondělí dostavil do práce, tak přežil i tradiční nedělní návštěvu pohostinství se svými bývalými spoluhráči. Takže vše dopadlo dobře a nový trenér David Kotek si připsal první tři body v novém působišti a daří se mu tak zatím plnit smlouvu, kterou podepsal s klubem.


    Komentář:  Petr Kaše

    Statistiky - Muži - SK Pedagog - HBC Zliv