Nábor nových členů

Týmy

Přihlášení

Naši sponzoři

  • eon
  • starnet
  • image
  • image

SK Pedagog - M vs HBC Betonova - M
1 4
(1 : 0 : 0 ) (0 : 3 : 1 )

Detaily zápasu

Datum zápasu: sobota, 01 duben 2017
Čas zápasu: 15:00

Sestava

Brankář
Obránce
Útočník

Trenér
Vedoucí mužstva

Události

Čas Událost
Střely na bránuStřely na bránu (25 x) - Bílý Tomáš
Obdržené gólyObdržené góly (3 x) - Bílý Tomáš
00:36GólGól (1:0) - Bárta AdamPřihrávka Pavlík Tomáš , Bárta Ondřej
02:11VyloučeníVyloučení (2.min) - Míšek PatrikVyloučení Míšek Patrik
15:58VyloučeníVyloučení (2.min) - Kvítek David
18:29VyloučeníVyloučení (2.min) - Staněk Dalibor
32:12VyloučeníVyloučení (2.min) - Bárta Ondřej
43:04VyloučeníVyloučení (TS) - Staněk Dalibor

 Komentář k zápasu:

V předposledním utkání základní části čekal na Betonovu českobudějovický Pedagog. Tomu vyšel vstup do utkání na jedničku. První formace domácích zamkla Betonáře ve vlastním pásmu a již po 36 vteřinách prostřelil Hlaváče z ostrého úhlu Adam Bárta - 1:0. Rychlá branka domácí povzbudila a v následujících minutách to byli "zelení", kteří udávali tempo. Betonáři byli všude o krok pomaleji, prohrávali osobní souboje a jen díky bezchybnému Hlaváčovi skončila úvodní část pouze jednobrankovým mankem.

Jestliže úvodní část patřila Pedagogu, druhé dějství bylo zcela v režii Betonářů. Ti přidali na obrátkách a rázem to byli domácí hráči, kteří nevěděli, kam dřív skočit. Vyrovnání zajistil Betonově Ladislav Čížek, jehož tečovaný pokus se štěstím přeloboval Bílého a skončil v brance - 1:1. Za další dvě minuty už Betonova vedla. Kaše vyzval ke skórování Petra Janečka a ten se v takových situacích obvykle nemýlí - 1:2. A když za další čtyři minuty vyslal ve vlastním oslabení Gärtner do samostatného úniku Miloslava Klímu, který vykoupal Bílého forhendovým blafákem, nevypadalo to s domácími vůbec dobře - 1:3. Tato smrtící šestiminutovka v podání Betonovy prakticky rozhodla o výsledku celého utkání.

V závěrečné patnáctiminutovce Betonáři zkušeně hlídali své vedení a nepouštěli domácí do výraznějších šancí. Když už si domácí střelci přeci jen nějakou střeleckou pozici vytvořili, vystavil jim stopku výtečný Hlaváč. Ve 44. minutě mohl definitivně rozhodnout Sumerauer, jenž byl v samostatném úniku faulován a rozhodčí neváhali nařídit trestné střílení. K němu se postavil sám faulovaný, s jeho Forsbergovkou si ale Bílý bez větších problémů poradil. Poslední slovo si tak vzala nová posila Betonářů Tomáš Gärtner. Ten svůj výborný výkon korunoval trefou do opuštěné klece Pedagogu vteřinku před závěrečnou sirénou a při své premiéře si připsal na obránce velmi slušnou bilanci 1+1 - 1:4.

Komentář:  Petr Kaše

 

Statistiky - Muži - SK Pedagog - HBC Betonova