Nábor nových členů

Týmy

Přihlášení

Naši sponzoři

  • eon
  • starnet
  • image
  • image

Zápasy SK Pedagog - od 17.11. do 20.11.2016

 

Suchdol 20-11-2016

logo Suchdol 50Minipřípravky Přebor JČ - Suchdol n/L. 20.11.2016

  logo Suchdol 50Přípravky Přebor JČ - Suchdol n/L. 20.11.2016

  MČR MŽ
SK Pedagog ČB Pedagog 50 1:4 logo HBC Plzen1 50 HBC Plzeň
HBC Prachatice Logo Prachatice 50 3:1 Pedagog 50 SK Pedagog ČB
  Extraliga MD
HBC Hostivař Logo Hostivar 50 7:2 Pedagog 50 SK Pedagog ČB
 2.NHBL - Muži
SK Suchdol n/L. logo Suchdol 50 7:1 Pedagog 50 SK Pedagog ČB 

Podrobnosti k zápasům jsou převzaty ze serveru www.hokejbal-jih.cz. Autoři článků: Petr Kaše, Barbora Smudková

2.NHbL Muži

SK Suchdol n/L. - SK Pedagog České Budějovice   7:1 (1:1,3:0,3:0) 

Pedagog šel na hřiště již jistého podzimního mistra do vedení v 10. minutě zásluhou Milana Dlugoše, to však byla poslední branková radost českobudějovického celku v tomto utkání. Domácí přidali na obrátkách a odměnou jim bylo vyrovnání z hole hosta z Olympu Ivana Škardy. Utkání nakonec rozhodlo pouhých 41 vteřin v prostřední části, kdy domácí vstřelili 3 branky a vyhnali hostujícího gólmana na lavičku. Jako první se v čase 21:04 trefil Petr Klíma, poté v čase 21:17 skóroval Václav Bednář a poslední hřebíček do rakve přidal v čase 21:45 Pavel Císař. V závěrečné části se o slovo hned dvakrát přihlásil nejstarší hráč domácích Martin Lakatoš a po něm skóroval ještě nejproduktivnější hráč soutěže Jiří Kalát.

Kapitán Pedagogu Tomáš Pavlík je rád, že podzim končí: Konec podzimu byl z naší strany horor. Je dobře, že skončila podzimní část a do jara máme rozhodně na čem pracovat.

 

Extraliga MD

HBC Hostivař - SK Pedagog České Budějovice   7:2 (3:1,2:1,2:0) 

Pedagog po vítězné sérii zavítal na hřiště pražské Hostivaře. Otěží se už v čase 1:20 chopili domácí, když se od modré čáry trefil Jiří Vaniš. Pedagog ale na první gól také dlouho nečekal, na 1:1 srovnal Martin Neruda. I přes vyrovnané skóre si ale domácí drželi převahu, kterou potvrdili v deváté minutě střelou Čejky. Jen o chvíli později pak náskok Pražanů navýšil Daniel Krupka. Také z prvního gólu druhé třetiny se těšili domácí, když ve 24. minutě skóroval Vosátka. Pedagogu se opět podařilo rychle odpovědět tečí Chudomela. I přes slibné šance, jako třeba ta Zelenkova, která po gólu přímo volala, se ale budějovické střelecké štěstí na druhém gólu zastavilo. Hostivař naopak před koncem druhé třetiny znovu zvýšila střelou Čejky. Ten potřetí skóroval v úvodu třetí části, na 7:2 navýšil Zyta. Po změně stran měl sice ze hry víc Pedagog, Štoural v brance Hostivaře ale všechny snahy hostí zarazil. Hostivař tak už podesáté obhájila neporazitelnost.

Statistiky - MD - HBC Hostivař - SK Pedagog  

 

MČR MŽ 

SK Pedagog České Budějovice - HBC Plzeň   1:4 (0:1,0:3,1:0)

Budějovický Pedagog na výročí sametové revoluce přivítal plzeňské Mečouny. Ti se v osmé minutě ujali vedení po střele Daniela Tyrše. Druhou část pak zvýšením na 0:2 otevřel Marek Štrunc. Ten znovu skóroval ve dvacáté minutě po nahrávce Eichlera, čtvrtý gól Plzně pak vstřelil Jan Pavel Beneš. Ve třetí třetině se před brankou soupeře blýskli i Budějovice, když po samostatné akci prostřelil Svobodu v brance Mečounů Jakub Lálík. Dalších střel se ale žádný z týmů nedočkal, Plzeň tak z Pedagogu vyvezla tři body za výhru 1:4.

 

HBC Prachatice - SK Pedagog České Budějovice   3:1 (1:1,1:0,1:0)

V neděli se žáčci Pedagogu vydali do Prachatic, kde je čekalo utkání s tamními Horaly. Výběr Českých Budějovic se ujal vedení už po osmadvaceti vteřinách, kdy domácího Kafku prostřelil Petr Nechvátal. Domácí se snížení dočkali až v osmé minutě, kdy přes Stankaye na druhé straně přešel Jonáš Novák. Pedagog sice ohrozil domácího brankáře vícekrát, z gólů se ale i nadále radovali pouze Horalové. V sedmnácté minutě je poprvé poslal do vedení Adam Hodina. Ten domácí tribuny znovu nadchnul ve vlastním oslabení, kdy mu budějovický brankář nechtěně nahrál přímo na hůl a Hodina nemohl snadno nabitou šanci nezužitkovat. Výhrou 3:1 se tak Horalové posunuli na třetí příčku.