Nábor nových členů

Týmy

Přihlášení

Naši sponzoři

  • eon
  • starnet
  • image
  • image

Zápasy SK Pedagog - od 2.12. do 3.12.2017

  Přebor Čechy-Jih MŽ
SK Pedagog ČB Pedagog 50 1:4 logo HBC Plzen1 50 HBC Plzeň

  Extraliga MD - Skupina B SK Pedagog HBC Prachatice

SK Pedagog ČB Pedagog 50 8:1 Logo Prachatice 50 HBC Prachatice
  2.NHbL Muži
HBC Zliv logo Zliv 50 4:2 Pedagog 50 SK Pedagog ČB

Společný turnaj ZČ+JČ - Plzeň - 2.12.2017  Přípravky

HBC Plzeň-Litice 0:6 SK Pedagog ČB
HBC Plzeň 1:7 SK Pedagog ČB
HC Buldoci Stříbro 2:9 SK Pedagog ČB
TJ Snack Dobřany 0:11 SK Pedagog ČB

Podrobnosti k zápasům jsou převzaty ze serveru www.hokejbal-jih.cz. Autoři článků: Petr Kaše, Pavel Kortus ml.

2.NHbL Muži 

HBC Zliv - SK Pedagog České Budějovice  4:2 (1:1,3:0,0:1)

Přímý souboj o čtvrtou příčku zvládli lépe domácí hráči. A to především díky druhé třetině, ve které hostujícímu Pedagogu nasázeli hned tři branky. Závěrečná část sice patřila budějovickému celku, ten však již pouze kosmeticky upravil skóre na rozdíl dvou branek. Za vítěze se trefovali MikolášČiperaVebr a Pícha. Branky Pedagogu stříleli Procházka a A. Bárta. Zlivští se tak díky vítězství posunuli právě před Pedagog a přezimují na čtvrté příčce.

 

Statistiky - M - HBC Zlib - SK Pedagog ČB  

 

Extraliga MD 

SK Pedagog České Budějovice - Prachatice  8:1 (1:0,2:0,5:1)

Na úspěšné vlně se udržel Pedagog i po zápase s Prachaticemi. První část vytvořila domácím jednobrankové vedení, které Českobudějovičtí ve druhé třetině rozšířili. Prachatičtí sice ztráceli tři branky, ale byli pořád ve hře. Jejich naděje definitivně vzaly za své v posledních patnácti minutách, kdy Pedagog pěti góly jasně stvrdil své vítězství.  

Trenér rozjetého Pedagogu Vratislav Malecha částečně litoval, že podzimní část končí. „Po dobrém výkonu z minulého kola v Plzni jsme si mysleli, že to půjde samo, ale opak byl pravdou. V první třetině se nám nedařilo vůbec nic, soupeř nás chvilkami přehrával. Díky přesilovce jsme ji vyhráli jednobrankovým rozdílem. O přestávce bylo v šatně trochu dusno, ve druhé třetině jsme navýšili náskok dvěma brankami ve vlastním oslabení. Ve třetí třetině jsme hráli sedmiminutovou přesilovku, ve které jsme rozhodli o výsledku zápasu. Zajímavé utkání, ve kterém jsme dali osm gólů, ale jen jeden při hře pět na pět, a to ještě gólman Tomášek chytil dva trestné nájezdy. Škoda jen, že teď, když se nám v posledních zápasech začalo jak herně tak i výsledkově dařit, je zimní přestávka.“ 

Branky:  Zelenka (Procházka), Zelenka, Zelenka (Welser, Š. Hnyk), Procházka (Welser), Stankay (Zelenka, Welser), Welser (Procházka), Chudomel (Welser, Procházka), Bauš (Stankay) - Uhlíř (Štěpánek, Sedláček).

  

Statistiky - MD - SK Pedagog ČB - HBC Prachatice  

 

Přebor Čechy-Jih MŽ 

SK Pedagog České Budějovice - HBCPlzeň  1:4 (0:2,0:0,1:2)

Impozantní skóre 90:3 plzeňských Mečounů budilo respekt, avšak mladíci Pedagogu statečně vzdorovali. Západočeši sice nakonec slavili vítězství 4:1, ale o poměrně rovnocenném boji mluví i poměr střel 15:22. Pedagog přezimuje na čtvrtém místě, Plzeňští kralují soutěži dál.