Nábor nových členů

Týmy

Přihlášení

Naši sponzoři

  • eon
  • starnet
  • image
  • image

Zápasy SK Pedagog - od 16.9. do 17.9.2017

  Přebor Čechy-Jih MŽ
HBC Prachatice B Logo Prachatice 50 3:1 Pedagog 50 SK Pedagog ČB
  Liga SŽ-Jihozápad  (s účastí hráčů SK Pedagog)
SK Suchdol n/L. logo Suchdol 50 4:7 Logo KOVO 50 TJ KOVO Praha
  Extraliga MD - Skupina B
SK Suchdol n/Luž. logo Suchdol 50 6:0 Pedagog 50 SK Pedagog ČB
  2.NHbL Muži
SK Pedagog ČB Pedagog 50 10:2 logo n vcelnice 50 HC Danreb N.Včelnice

Podrobnosti k zápasům jsou převzaty ze serveru www.hokejbal-jih.cz. Autoři článků: Petr Kaše, Barbora Smudková, Pavel Kortus ml.

2.NHbL Muži 

SK Pedagog České Budějovice - HC Dranreb Nová Včelnice  10:2 (3:1,3:1,4:0)

Pedagog si spravil chuť po úvodní porážce na hřišti Písku a proti nováčkovi z Nové Včelnice si s chutí zastřílel. Dvakrát se prosadil hrající trenér domácích Kotek, po jedné brance přidali Adam BártaOndřej BártaKolářPavlíkKadounHejl a Bína. Úspěšnými střelci hostujícího Danrebu byli Sváček a Sviták. Nová Včelnice tak zůstává po dvou kolech na dně tabulky a na své premiérové body si musí počkat.

 

Extraliga MD 

SK Suchdol n/L. - SK Pedagog České Budějovice  6:0 (2:0,1:0,3:0)

Šlágr kola se změnil v jednoznačnou záležitost. Oba celky v úvodním kole nadělovaly, v tom druhém jasně kraloval Suchdol. Domácí na Pedagog vlétli a už během první třetiny nasázeli Českobudějovickým tři branky. Zaskočený Pedagog nenašel síly na zvrat ani v prostřední části. Naopak Suchdol postupně navyšoval svůj náskok až na konečných 6:0. Hosté vyprodukovali jen třináct střel, byli pětkrát na trestné lavici, přičemž soupeř dvě početní výhody využil. Naopak Suchdolští nebyli vyloučeni ani jednou.

Po utkání pochopitelně nebyl příliš spokojený trenér Pedagogu Vratislav Malecha. "Do utkání jsme vstoupili laxně, a než jsme se rozkoukali, tak byl stav 3:0 pro velice aktivně hrající domácí tým. Od druhé třetiny jsme stáhli hru na dvě lajny, hra byla lepší, ale kvůli naší nedisciplinovastí branky dávali pouze domácí. Na některých našich hráčích je vidět, že jim dělá problém přesun z žáků do vyšší kategorie. Ale sezóna bude dlouhá, věřím že zlepšení se brzy dostaví," zůstává Malecha pozitivní. 

 

Statistiky - MD - SK Suchdol n/L. - SK Pedagog ČB  

 

Liga SŽ - s účastí hráčů SK Pedagog ČB 

SK Suchdol n/L. - TJ KOVO Praha  4:7 (2:1,0:0,2:6)

Hodně divoký zápas se hrál na úvod v Suchdolu. Domácí mladíci vedli po první části s KOVO Praha 2:1, a protože ve druhé části gól nepadl, šli Jihočeši s těsným náskokem do poslední periody. Během čtvrthodiny se však strhla velká přestřela, během níž Pražané zcela otočili průběh utkání. Díky šesti gólům v závěrečné periodě si hosté odvezli ze Suchdola tři body. Domácí soupeře dvojnásobně přestříleli, nebylo jim to však nic platné.

 

Přebor JČ MŽ 

HBC Prachatice B - SK Pedagog České Budějovice  3:1 (1:0,0:1,2:0)

Prachatické béčko odehrálo s Pedagogem rovnocennou partii. Horalíci vedli po první třetině o gól, avšak českobudějovický tým dokázal ve druhé periodě srovnat krok. Před závěrečnou periodou bylo všechno otevřené, nakonec se radovali domácí, kteří dvěma góly strhli vítězství na svoji stranu.