Nábor nových členů

Týmy

Přihlášení

Naši sponzoři

  • eon
  • starnet
  • image
  • image

Zápasy SK Pedagog - od 23.9. do 24.9.2017

  Přebor Čechy-Jih MŽ
SK Pedagog ČB Pedagog 50 0:11 logo HBC Plzen1 50 HBC Plzeň
  Liga SŽ-Jihozápad  (s účastí hráčů SK Pedagog)
HBC Hostivař Logo Hostivar 50 5:6 ss logo Suchdol 50 SK Suchdol n/L.
  Extraliga MD - Skupina B
SK Pedagog ČB Pedagog 50 Odloženo  18.2.2018 11:00 Logo KOVO 50 TJ KOVO Praha
  2.NHbL Muži
HBC Prachatice B Logo Prachatice 50 4:5 ss Pedagog 50 SK Pedagog ČB

Podrobnosti k zápasům jsou převzaty ze serveru www.hokejbal-jih.cz. Autoři článků: Petr Kaše, Barbora Smudková, Pavel Kortus ml.

2.NHbL Muži 

HBC Prachatice B - SK Pedagog České Budějovice  4:5 ss (1:1,2:0,1:3-0:1)

Prachatická záloha hostila českobudějovický Pedagog, který si nakonec odváží dva body za vítězství po samostatných nájezdech. A to i přesto, že po dvou třetinách prohrával o dvě branky. V závěrečné části ale českobudějovický celek skóroval třikrát, a protože domácí Horalové vyzráli na hostující obranu již pouze jednou, musely rozhodnout nájezdy. V nich rozhodl o vítězství Pedagogu Zelenka. Branky Horalů stříleli WaldmannTrojanŠtěpánek a Markytán. Za vítěze se v základní hrací době trefovali BártaKotek a dva přesné zásahy zaznamenal Hejl.

 

Liga SŽ - s účastí hráčů SK Pedagog ČB 

HBC Hostivař - SK Suchdol n/L.  5:6 ss (0:4,1:0,4:1-0:1)

Domácí chtěli po úvodní výhře opět zaútočit, ale prožili hrůzný začátek. Suchdol vedl po první části 4:0 a zdálo se, že kráčí pro první výhru v sezoně. Hostivař v prostřední části snížila na 1:4, ale tříbranková ztráta se zdála nadále jako výrazná. Pražané ale nesložili zbraně a po velkém comebacku dokázali manko smazat. Za stavu 5:5 se šlo na samostatné nájezdy, v nichž si bod navíc zajistili Jihočeši.

 

Přebor JČ MŽ 

SK Pedagog České Budějovice - HBC Plzeň  0:11 (0:2,0:4,0:5)

Po dvanácti brankách na úvod tentokrát Plzeňští nasázeli soupeři jedenáct branek. Odnesli to hokejbalisté Pedagogu, kteří dokázali ohrozit brankáře HBC jen osmkrát. Po porážce 0:11 jsou Českobudějovičtí v tabulce bez bodu s jediným vstřeleným gólem, naopak Plzeň soutěž vede.