Nábor nových členů

Týmy

Přihlášení

Naši sponzoři

  • eon
  • starnet
  • image
  • image

Zápasy SK Pedagog - od 7.10. do 8.10.2017

  Přebor Čechy-Jih MŽ
SK Pedagog ČB Pedagog 50 14:2 Logo Dobrany1 50 TJ Snack Dobřany
  Liga SŽ-Jihozápad  (s účastí hráčů SK Pedagog)
SK Suchdol n/L. logo Suchdol 50 6:2 logo HBC Plzen1 50 HBC Plzeň
  Extraliga MD - Skupina B
HC Kert Park Praha Logo Kert park Praha 50 8:3 Pedagog 50 SK Pedagog ČB
  2.NHbL Muži
SK Beer Stars Pl.Žďár logo Pluh zdar 50 1:4 Pedagog 50 SK Pedagog ČB

Podrobnosti k zápasům jsou převzaty ze serveru www.hokejbal-jih.cz. Autoři článků: Petr Kaše, Barbora Smudková, Pavel Kortus ml.

2.NHbL Muži 

SK Beer Stars Pl.Žďár - SK Pedagog České Budějovice  1:4 (0:1,1:2,0:1)

Českobudějovický Pedagog toužil napravit nepovedené domácí utkání s Blatnou, což se mu nakonec podařilo. Hosté vykročili za třemi body již v úvodní části, kdy si vypracovali jednobrankový náskok. Ve druhém dějství své vedení ještě navýšili, a to i přesto, že domácí dokázali na obranu Pedagogu v čele s Davídkem jednou vyzrát zásluhou přesné trefy Málka. V závěrečné části ale hosté přidali čtvrtou branku a bylo rozhodnuto. Za vítěze se trefovali NerudaKotekA. Bárta a Malecha

 

Extraliga MD 

HC Kert Park Praha - SK Pedagog České Budějovice  8:3 (3:1,3:2,2:0)

Českobudějovičtí vyrazili do Prahy podpořeni poslední výhrou, ale další v hlavním městě nepřidali. Pedagogu se zápas nevydařil, od úvodu prohrával a nakonec na Kert Park nestačil. Trenér Vratislav Malecha po utkání nebyl spokojen. „Po slušném výkonu z minulého kola jsme si asi mysleli, že to půjde samo. Jenže než jsme se rozkoukali, bylo to 2:0. Dvakrát jsme stačili snížit soupeřův náskok, ale pokaždé jsme hned v krátké době inkasovali laciné góly. Nevycházelo nám nic, co jsme si před zápasem řekli. Ani gólman Tomášek, který v minulém zápase vychytal nájezdy, neměl svůj den. Je pravda, že nás trápí marodka, ale to neomlouvá výkon týmu.

 

Statistiky - MD - HC Kert Park Praha - SK Pedagog ČB  

 

Liga SŽ - s účastí hráčů SK Pedagog ČB 

SK Suchdol n/L. - HBC Plzeň  6:2 (3:2,2:0,1:0)

Jihočeši svého soupeře překvapili a poprvé v sezoně vyhráli za tři body. A vítězství to bylo zasloužené. Suchdol lépe zvládl už přestřelku v první třetině, pak už stříleli branky jen domácí. Suchdolští přestříleli soupeře 40:16, jeden gól dali v oslabení a nakonec brali tři body po výsledku 6:2. 

 

Přebor JČ MŽ 

SK Pedagog České Budějovice - TJ Snack Dobřany  14:2 (8:1,4:0,2:1)

Dobřanští Šneci si na Pedagog přijeli pro krutý debakl. Domácí žáci jim už v první třetině uštědřili osm(!) gólových lekcí, po druhé části byl výsledek už dokonce dvouciferný 12:1. Pedagog si vysokou výhrou 14:2 připsal druhou výhru v sezoně a také napravil skóre na 22:22.