Nábor nových členů

Týmy

Přihlášení

Naši sponzoři

  • eon
  • starnet
  • image
  • image

Zápasy SK Pedagog - od 4.3. do 5.3.2017

  Přebor JČ MŽ
SK Suchdol n/L. logo Suchdol 50 1:9 Pedagog 50 SK Pedagog ČB
  MČR SŽ
SK Pedagog ČB Pedagog 50 0:12 logo HBC Plzen1 50 HBC Plzeň
  Extraliga MD
HBC Prachatice Logo Prachatice 50 1:2 Pedagog 50 SK Pedagog ČB
 2.NHBL - Muži
SK Pedagog ČB Pedagog 50 6:2 Logo Zliv 50 HBC Zliv 

Podrobnosti k zápasům jsou převzaty ze serveru www.hokejbal-jih.cz. Autoři článků: Petr Kaše, Barbora Smudková

Muži - II.NHbL

SK Pedagog České Budějovice - HBC Zliv   6:2 (0:1,4:1,2:0) 

Zahájení jarní části hokejbalové sezóny na hřišti Pedagogu měl v rukách jeden ze zakladatelů hokejbalu v ČR František Lavička, který byl strůjcem prvních pravidel Hokejbalu a trenér národního mužstva prvního oficiálního Mistrovství světa v hokejbale. Jako poděkování obdržel od kapitána domácích Tomáše Pavlíka dárkový koš a pamětní míček. Poděkování bylo i na straně hostujícího mužstva HBC Zliv v čele s kapitánem Jaroslavem Masařem.

Samotný zápas byl v režii domácího Pedagogu, který poprvé vedl nový trenér David Kotek. Bývalý hokejbalista českobudějovického klubu nebo např. Křemže svým svěřencům zřejmě naordinoval dobrou taktiku a dovedl své svěřence k poměrně jednoznačnému vítěztví. Úvodní část ještě patřila Zlivi, ale od druhé třetiny už bylo na hřišti pouze jedno mužstvo. Vítězství katapultovalo Pedagog na třetí přícku, Zliv se propadla na pátou pozici.

Kapitán Pedagogu Tomáš Pavlík popisuje průběh slavnostního dne slovy: V sobotu se na Pedagogu slavilo. Po dlouhých letech se na Pedagogu objevil bývalý předseda a spoluzakladatel hokejbalu pan František Lavička, kterému se sluší poděkovat a popřát pevné zdraví. Do branky se postavil na prvních pár minut brzo padesátiletý "dědeček" Petr Mikl starší, kterému se sluší pogratulovat a také popřát pevné zdraví. Po něm do branky nastoupil Petr Davídek a až do konce zápasu si počínal bezchybně. Do zápasu jsme vstoupili dosti nervózně a po první třetině jsme prohrávali 0:1. Ze začátku druhé třetiny hrál soupeř přesilovku a v té se nám podařilo zápas otočit a do konce zápasu jsme vedení nepustili. Dobrý výkon předvedly mladé pušky Martin Neruda a Matyáš Malecha a mohu jim jen popřát jen tak dál chlapci!!! Mezi přáteli zeleného údolí nastoupila ikona vltavského hokejbalu David Kvítek, který v utkání podal velmi kvalitní výkon okořeněný brankou, a jelikož se v pondělí dostavil do práce, tak přežil i tradiční nedělní návštěvu pohostinství se svými bývalými spoluhráči. Takže vše dopadlo dobře a nový trenér David Kotek si připsal první tři body v novém působišti a daří se mu tak zatím plnit smlouvu, kterou podepsal s klubem.

 

Statistiky - Muži - SK Pedagog - HBC Zliv  

 

Extraliga MD

HBC Prachatice - SK Pedagog České Budějovice    1:2  (0:0,0:2,1:0) 

Postupové naděje nicméně výhrou v Prachaticích podpořil českobudějovický Pedagog. Domácí Horalové sice zaznamenali o dvacet střel na bránu méně než Budějovice, obrana v čele s výborným Matoušem Turkem ale proti posílenému Pedagogu předvedla obdivuhodné výkony. Bezbrankový stav vydržel až do prvních minut druhé třetiny, kdy se v rozpětí necelých dvou minut trefil budějovický Doktor za přispění Nerudy. Svobodu v brance Pedagogu se Horalům podařilo překonat až v třetí části, a to střelou Keresteše. Prachatičtí udržovali domácí publikum v napětí až do posledních vteřin, vytoužené vyrovnání ale nepřišlo. Pedagog si tak připsal první z vítězství potřebných k postupu do play-off. 

 

Statistiky - MD - HBC Prachatice - SK Pedagog  

 

MČR SŽ 

SK Pedagog České Budějovice - HBC Plzeň   0:12 (0:2,0:8,0:2)

Na góly byl bohatší českobudějovického Pedagogu s Plzní, domácímu týmu ale příliš radosti nepřinesl. Před koncem druhé části utrželi Budějovičtí dva góly z holí Miksana a Blažekovičové, v úvodu druhé části se pak o navýšení na 0:3 postaral Zíka, který rozpoutal před domácí brankou gólovou bouři. Svoboda si připsal dva zásahy, na 0:10 pak postupně navýšili skóre Miksan, Zíka, Blažekovičová, Pecka a Blahník. V závěrečné části se Tomáškovi podařilo ohlídat domácí branku o něco lépe, na 0:12 dorovnali skóre už jen Hanuš a Pecka. Pedagog tak i nadále zůstává u chvostu tabulky.

 

Statistiky - SŽ - SK Pedagog - HBC Plzeň  

 

Přebor JČ MŽ 

SK Suchdol n/L. - SK Pedagog České Budějovice   1:9 (0:1,1:5,0:3)

V nedělním duelu druhého Suchdola pátým Pedagogem přálo budějovickému týmu více štěstí, než tomu bylo v prvním únorovém kole. V druhé polovině první části otevřel skóre budějovický Moser, který druhým gólem přispěl i v úvodu druhé třetiny. V devatenácté minutě na něj zásahem na 0:3 navázal Jašek, o minutu později se ale gólu dočkali i domácí, když do budějovické brány vpravil míček Pavlík. Radost ze snížení ale Suchdolu dlouho nevydržela, už o dvacet sekund později dal gól na 1:4 Lálík. Branka domácích se zatřásla i v dalších dvou minutách, kdy na 1:6 postupně navýšili Jašek a Moser. Také třetí třetina byla v dikci Pedagogu. Jeden gól přidal Moser, dvěma zásahy pak na finálních 1:9 zpečetil výsledek Lálík